mandag den 5. maj 2014

Landet af velsmag og total velbehag

Vi har været ved de store kompakte retter.
Vi har alle følt os snydt ved en 100 kroners forret, der nærmest usynligt på tallerkenen imiterede en form for råvare.
Vi har været i det elegante, det grove, det rå og det normale, det ualmindeligt kedelige og det overdrevent forfinede.

Mon ikke vi snart runder det velbalancerede, retterne der rummer både det æstetiske, en fylde så rund og fin og en smag der folder sig ud og omfavner gæsten - retterne der rummer det hele!
Det er meget få restauranter, jeg går fra med en lykkefølelse af veltilfredsstillelse og med en glæde over at have lagt flere hundrede kroner bag mig.

Jeg drømmer om at åbne mit eget lille delikate sted et sted i Italien, eller hvor som helst det nu kunne passe sig. Men dette sker først om 10.. 20.. 30 år. I mellemtiden håber jeg at kunne finde et sted, der rent faktisk formår at dyrke kokkekunsten helt ud til det skønne land af velsmag og total velbehag.

Kender du stedet man burde besøge?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar